Är ni en webbyrå? 
Komplettera er CMS-portfölj!

Skapa fler affärer genom att ta nya marknader

Jobbar ni med mindre lösningar? 

Ta steget upp till ett kvalificerat publiceringsverktyg med möjlighet att leverera mer omfattande skräddarsydda lösningar. Med Dynamix CMS kan kunden starta på en grundläggande nivå och sedan bygga vidare. De behöver aldrig byta plattform.

Jobbar ni med större lösningar i system med kostsamma licenser? 

Använd Dynamix CMS så kan ni använda kundens budget till att leverera bra tjänster och funktionalitet istället. Dessutom är Dynamix CMS mycket effektivt att arbeta med så ni har stora konkurrensfördelar när förslag på lösningar skall presenteras.

Vi hjälper er hela vägen fram till färdig lösning

Initiva erbjuder uppstartsutbildningar för utvecklare och säljare. Vi kan vara med i säljprocessen och hjälpa till med demo och offerter. Behöver ni initial hjälp med leverans av lösning kan någon av våra utvecklare vara med i valfri omfattning i projektet. 

Support och dokumentation

Vår utvecklarwebbplats är i ständig utveckling. Ni kan också få personlig support på plats eller genom e-post och telefon. Ni har alltid en personlig kontakt på både sälj och utvecklarsidan. Ta del av nyheterna genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller via Facebook och Linkedin.

Påverka produkten

Feedback från kunder och partners är ovärdelig för oss. Vi har korta utvecklingscykler och kan snabbt införa önskemål om förbättringar från er och era kunder.

Marknadsför er på vår webbplats

Som partner syns ni på vår webbsida med logotyp, företagspresentation och referenser.

Provision på sålda licenser

Som partner premieras ni givetvis då ni levererar lösningar baserade på Dynamix CMS. Vi har ett kickbacksystem för partners.

Bli partner

Kontakta mig för mer information om att bli partner.