Dynamix CMS - Ett fullskaligt publiceringsverktyg där allt är möjligt!

Dynamix CMS passar till alla typer av webblösningar. Med verktyget minskas projekttiden och lösningen blir lätt att hantera för era redaktörer.

Dynamix CMS är ett publiceringsverktyg för enkel och snabb hantering av information i publika webbplatser och Intranät. 

Systemet är mycket användarvänligt både för utvecklare och redaktörer. Redaktören kan arbeta direkt med innehållet i sidan och se resultatet direkt.

Givetvis kan webbplatsen anpassas för telefoner och surfplattor. Att webbplatsen blir optimalt sökbar för sökmotorer är en självklarhet. 

Passar för alla typer av webblösningar

Dynamix CMS kan med fördel användas för alla typer av webblösningar. 

 • Webbplatser

  Med Dynamix kan webbplatsen byggas helt utifrån era krav. Dynamix CMS innehåller en bas med alla skall-ha-funktioner. Ovanpå detta kan ni effektivt komplettera med valfria funktioner.

 • Intranät

  Bygg ert intranät på Dynamix CMS och få ett levande intranät där alla kan bidra. Koppla ihop med AD, skapa ett socialt intranät. Allt är möjligt!

 • E-handel

  Skapa en e-handelslösning helt enligt era specifika krav. Skapa orderfunktioner för att sälja till slutkonsumenter eller andra företag. Koppla ihop med bakomliggande system.

 • Anpassad lösning

  Med Dynamix CMS kan ni skapa en unik webblösning utifrån era egna visioner. Kör igång med exempelvis en webbplats, shop eller intranät och lägg på lager efter lager av valfri funktionalitet över tiden.

Redigera innehåll i publiceringsverktyget Dynamix CMS

Redigering i Dynamix CMS

Google Analytics data i Dynamix CMS

Google Analytics data i Dynamix CMS

 

 

Standardfunktioner i Dynamix CMS  

En Dynamix CMS-lösning innehåller alla de funktioner som ett kompetent webbpubliceringsverktyg  skall ha. Här presenteras några av dessa funktioner:

Redigering av innehåll i ett användarvänligt gränssnitt  

Dynamix CMS har ett av marknadens starkaste och mest lättarbetade redaktörsgränssnitt. Allt innehåll kan redigeras direkt i webbsidan med bibehållet utseende - inget förhandsgranskningsläge behövs. 

Innehåll är tydligt separerat från layout. Detta gör att innehåll kan återanvändas för att t ex visas på andra webbplatser eller för att förenkla vid byte av grafisk profil.

Centralt lagrad data som skall presenteras på flera platser på olika sätt - produkter, nyheter mm - hanteras med anpassade verktyg.

Hantering av sidstrukturer

Sidstrukturer hanteras visuellt. Du kan enkelt lägga till eller redigera sidor och flytta dem med drag och släpp. 

Fil och bildhantering

Bilder och andra filer kan dras från ditt skrivbord direkt till sidor eller Dynamix filarkiv.

Integration med Google Analytics

Det finns idag stöd för att hämta data direkt från ditt Google Analytics-konto. Du kan för varje sida se intressant statistik när du är inne och redigerar din sida. 

Responsiv Design

Med en responsiv webbplats kan layouten anpassas för besökarens skärm. Detta ger bästa möjliga upplevelse av webbplatsen oavsett om man surfar  via en datorskörm, surfplatta eller mobiltelefon.

I Dynamix CMS finns inbyggt stöd för att visa redaktören hur webbplatsen upplevs på olika skärmar. Man kan även redigera innehållet direkt i de olika visningslägena.

Skifta till mobil- eller surfplatta.

Byt mellan olika visningslägen

Användare & behörigheter 

Du kan hantera användare och grupper i Dynamix CMS eller koppla ihop användarna i ert AD. AD ger även fördelen att du kan koppla på single-sign-on på ett intranät. 

Dynamix har ett väl utbyggt behörighetssystem som styr vad användare och grupper har tillgång till både som redaktör och besökare. 

Med rättighetssystemet bygger du enkelt upp delar i webbplatsen som enbart kan nås av specifika användare och grupper.

Det går att med behörigheter styra exakt vem eller vilka som skall få tillgång till filer och mappar.

Sociala medier

Med Dynamix CMS kan man skapa funktioner som hjälper till att dela information på sociala medier. Man kan även integrera mot API:er hos exempelvis Facebook eller Linkedin för att skapa funktioner för att exempelvis logga in med Facebook-konto på en webbplats eller visa aktiviteter eller annan information från en Facebook-sida.

Dynamix stödjer social media såsom Facebook, Twitter, Linkedin, Google.png

Några kunder som använder Dynamix CMS

 • Webbplats åt Göteborg Energi

  Göteborg Energi

 • Kakservice

 • Webbplats åt PMI Sweden Chapter med medlemslinloggning

  PMI Sweden

 • Webbplats åt Podab som säljer tvättmaskiner

  Podab

 • Post och Telestyrelsens webbtjänst för att ha koll på nedgrävda ledningar

  PTS (Ledningskollen)

 • Webbplats och socialt intranät för Förbo

  Förbo