Frontend-/Webbutvecklare till Initiva

Vill du vara med och ta fram spännande och varierade kundlösningar ovanpå vår urstarka webbplattform?

Efterfrågan på våra produkter och lösningar har ökat kraftigt och därför söker vi nu dig som vill vara med och ta fram kundlösningar i vårt egenutvecklade publiceringsverktyg Dynamix CMS.

Vi hoppas att du vill bli en av våra nya utvecklare!

  • Du har ett genuint intresse för webben och hänger entusiastiskt med i nya tekniker, ramverk och UX-koncept.

  • Du gillar att skapa lösningar som är snygga på både utsidan och insidan, och förstår att användbarhet är det verkliga måttet på kvalitet.

  • Du gillar agila arbetssätt och är duktig på att kommunicera med kunder för att hitta rätt lösning för deras behov.

  • Du tar fram lösningar som är genomtänkta, skalar bra och är lätta att anpassa till kundens krav även imorgon.

Vi utvecklar Dynamix CMS - ett egenutvecklat publiceringsverktyg känt för sin användarvänlighet och för sin flexibla och kraftfulla uppbyggnad som utvecklingsplattform. Dynamix bygger på .NET-plattformen och utvecklingen sker i Visual Studio och andra lämpliga utvecklingsverktyg.

Vi erbjuder ett variationsrikt och stimulerande arbete där du kommer att arbeta med utveckling av specialanpassade moduler, kundimplementationer och lösningar ovanpå Dynamix och även delta i vidareutveckling av själva plattformen. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Göteborg där du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga utvecklare.

Du söker tjänsten genom att maila oss på . Passa gärna på att berätta om något projekt du är extra nöjd med eller gav dig nya insikter! Vid frågor rörande tjänsten kontakta Stefan Larsson på

 

2017-05-02

Initiva söker frontend-utvecklare